Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Μπεξής 'Aγγελος & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1996 και εισήλθε στο χώρο των πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Με την πάροδο του χρόνου η εταιρεία διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων της, εμπλουτίζοντάς την με χαρτικά, μπαχαρικά, ξηρούς καρπούς και κατεψυγμένα προϊόντα. Από την ημέρα ίδρυσής της μέχρι και σήμερα, η εταιρεία μας πορεύεται έχοντας ως γνώμονα τις ίδιες αξίες. Σήμερα, ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση των νέων επενδύσεων μας, η εταιρία μετονομάστηκε σε “Μπεξής Food Service I.K.E” .Για εμάς, ο σεβασμός προς τους πελάτες και η ανάπτυξη ισχυρών δεσμών συνεργασίας που βασίζονται στην ποιότητα,στην τιμή, στην αξιοπιστία και τη συνέπεια, αποτελούν τα δομικά στοιχεία της δουλειάς μας. Η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, θέτοντας συνεχώς νέους στόχους και εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της με την προσθήκη νέων, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της αγοράς και ακολουθούν τις επιταγές του διαρκώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται πλήρως στους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Μεσσηνίας και μερικώς στους νομούς Αχαΐας,Λακωνίας και Δυτικής Αττικής.

Η Μπεξής Food Service I.K.E διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Κόρινθο και αποθηκευτικούς χώρους στο Λέχαιο Κορινθίας. Η εταιρεία τηρεί αυστηρά τα σύγχρονα συστήματα διακίνησης FIRST IN/FIRST OUT, με 24ωρη παρακολούθηση όλων των ψυκτικών εγκαταστάσεων. Η αποθήκευση των εμπορευμάτων γίνεται κάτω από αυστηρά κριτήρια υγιεινής και ασφαλείας. Η διακίνηση των προϊόντων πραγματοποιείται με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Καίρια σημεία στα οποία υπερτερεί η εταιρεία μας αποτελούν η παροχή προϊόντων άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση όλων των συνεργατών μας. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο, καθιστούν την εταιρεία μας έναν έμπιστο συνεργάτη και συμβάλλουν στην ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η ιστοσελίδα www.bexis.gr αποτελεί διαδικτυακό τόπο (ιστοσελίδα) της εταιρίας με την επωνυμία “Μπεξής Food Service I.K.E” με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 114599237000.